GESCHIEDENIS

De oorsprong van het bedrijf gaat terug naar 1961 de oprichter maakte toen zijn eerste werkstuk op twaalfjarige leeftijd. Dit was het beletteren van één van de vrachtwagens van zijn vader. En werd direct in de praktijk gebruikt. Daar is het niet bij gebleven, in een mum van tijd stond er op al het rollend en niet rollend materieel een naam in allerlei vormen: op auto’s, kranen, transportbanden, gebouwen, op de jerrycans tot de chauffeurs- petten aan toe.

Deze praktijkervaring bleef niet ongezien en werd al snel opgemerkt door de directe omgeving. Zo kwamen andere ondernemers van jachthavens (voor op boten), provinciale waterstaat (omleidingborden), het café aan de overkant van de garage, (collega) transport bedrijven en aannemers enz. om van zijn diensten gebruik te maken.

Door de veelzijdigheid van reklame voeren zijn er in de loop der tijd allerlei toepassingen gevormd. Het bedrijf wat in de zestiger jaren met penseel en sjabloon technieken werkte ging in de zeventiger jaren met staniol op ramen en lichtbakken werken. Halverwege de zeventiger jaren werd er ook met zeefdruk en spuittechnieken gewerkt. In 1983 was Geru het eerste bedrijf een omgeving tot achter Rotterdam met een digitale plotter. Tien jaar later werkten we bovendien al met digitale printers.

De huidige structuur van het bedrijf is echter nog steeds dezelfde. Geru brengt steeds weer nieuwe dingen in de praktijk. We lopen met nieuwe technieken altijd vooraan of het nu over schilderen, drukken, frezen of laseren gaat Geru zoekt altijd naar de goede weg om de opdracht snel en met een minimale kostprijs te maken.

Door een goed team van ervaren verkopers, DTP-ers en een goede productie- en montagedienst en zeer ervaren mensen en de juiste materialen voor de buitendienst kan Geru een goed stukje werk leveren en weet goed met ruimte om te gaan om reklame te presenteren. GERU is een cultuur waar jong en oud met elkaar samenwerken. Dit is de wereld van Geru. Door middel van onze video krijgt u een korte indruk van ons bedrijf.


Sticker-rollen