WAAROM GERU?

Omdat Geru al langer bestaat dan een doorsnee belleteringsbedrijf en daardoor beschikt over een uitgebreidt archief van uw opdrachten.

Omdat Geru al vanaf de zestiger jaren bezig is met het zoeken naar nieuwe technologieën om beter, sneller en op een breed vlak reklame te kunnen maken.

Omdat Geru niet alleen de modernste technologieën bezit maar ook de jaren lange kennis in huis heeft om een goed product neer te zetten. Dit alles gemaakt onder het wakend oog van de meester.

Omdat Geru verder gaat dan alleen printen, plotten, schilderen, spuiten, drukken of laseren. Geru maakt namelijk ook contsructies, verlijmd of verbogen, van aluminium, hout, ijzer en kunststof.

Omdat Geru al jarenlange contacten onderhoud met de meest ervaren toeleveranciers van interieurbouwers tot timmerlieden tot lassers, van schilders tot plakkers, van zeilmakers en glasblazers en van klokkenmakers tot stofbewerkers. Maar gebruikt ook zeefdruk, textieldruk, diepdruk, blinddruk of offset druk om tot een goed resultaat te komen.

Omdat Geru alles uit voorraad kan leveren voor zowel vakman als particulier. Voorbeelden hiervan zijn: diverse vinylsoorten in allerlei kleuren en maten. En ook raamfolies voor zonwering, inbraakbeveiliging, veiligheidsfolie en vinyl met decoratie. Vlaggendoek, vlaggenmasten, zeilen, kunsstof platen, speciale verven en inkten. Het is ook mogelijk om bij ons diverse machines te kopen als: plotters, buigmachines, lichttafels, lichtbakken, plotters, tekentafels enz. Dit alles kan geleverd worden aan zowel vakman als particulier.


Sticker-rollen Sticker-rollen